Generator Diesel Blackstone OFB 8500-3 D-ES Review si Pareri

0
(0)

Generatorul electric trifazat Blackstone OFB 8500-3 D-ES este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de o sursa de energie electrica de incredere, puternica si usor de utilizat. Cu o putere nominala trifazata de 6.3 kW si un motor diesel robust, acest generator este pregatit sa faca fata provocarilor oricarui proiect sau situatii de urgenta.

Unul dintre aspectele notabile ale acestui generator este motorul sau diesel in 4 timpi de 498 cmc, care poate livra o putere impresionanta de 13 CP. Aceasta putere abundenta asigura functionarea eficienta a diferitelor echipamente si dispozitive, de la scule electrice la aparate casnice, intr-o gama variata de aplicatii.

Un alt avantaj major al generatorului Blackstone OFB 8500-3 D-ES este rezervorul sau de combustibil cu o capacitate generoasa de 14 litri. Acest lucru permite o functionare indelungata fara a fi necesara alimentarea frecventa cu combustibil. Cu toate acestea, va fi important sa aveti in vedere consumul specific al motorului, in functie de sarcina pe care o alimentati.

Generatorul este echipat cu un card AVR (Regulator automat de tensiune), care este o caracteristica deosebit de utila. Acest card electronic asigura o tensiune de iesire constanta, chiar si atunci cand sarcina variaza. Astfel, dispozitivele dumneavoastra vor functiona in conditii optime si nu vor suferi daune din cauza fluctuatiilor de tensiune.

Cu o greutate de 110 kg si un design compact, acest generator diesel poate fi mutat cu usurinta, ceea ce il face potrivit pentru utilizarea in diverse locatii. Comenzile sale simple fac ca utilizarea sa fie accesibila chiar si pentru cei care nu au experienta anterioara cu astfel de echipamente.

Un alt aspect important de mentionat este faptul ca motorul respecta legislatia europeana pentru norma de poluare EURO5, ceea ce inseamna ca este mai prietenos cu mediul inconjurator.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie, generatorul diesel Blackstone OFB 8500-3 D-ES este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de o sursa de energie electrica puternica, fiabila si usor de utilizat. Cu puterea sa generoasa, rezervorul mare de combustibil si cardul AVR, acest generator este pregatit sa va furnizeze energie constanta atunci cand aveti nevoie de ea. Cu toate acestea, asigurati-va ca calculati puterea necesara in functie de aplicatiile dumneavoastra specifice, asa cum sugereaza si producatorul, pentru a va asigura ca acesta este modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu