Generator curent tip invertor KS BASIC, KSB 12i S Review si Pareri

0
(0)

Generatorul de curent tip invertor KS BASIC KSB 12i S este un model pentru uz digital, portabil ce functioneaza pe baza de benzina. Este recomandat pentru utilizare rezidentiala fiind o solutie de luat in considerare.

KS BASIC KSB 12i S include o unitate electronica care este controlata de microprocesor influenteaza funcitonarea generatorului si asigura o frecventa stabila de 50 Hz, respectiv tensiune de 230 V. Panoul de control este prevazut cu indicatori pentru monitorizarea parametrilor cheie de stare de functioanre precum comutator mod economic, buton reset pentru a reseta sistemul de control si restabili alimentarea cu energie, indicator de nivel ulei, indicator de suprasarcina, indicator de tensiune, doua porturi USB, priza de masina de 12 V, priza de 230 V si borna de masa.

Gratie dimensiunilor compacte, dar si a greutatii reduse, generatorul reprezinta un asistent avantajos in timpul activitatilor in aer liber sau pescuitului.  Carcasa inchisa protejeaza motorul de umiditate si de praf prelungind durata de viata a dispozitivului. Unitatea include picioare de sprijin ce ofera o mai buna stabilitate in timp.

Alternatorul high-end fara perii poate rezista la sarcini ridicate fara a se deteriora oferind o functionare fiabila continua a generatorului.

KS BASIC KSB 12i S este un model destul de silentios care inregistreaza maxim 62 dB, oferind o buna precizie si o functionare fiabila pentru electrocasnicele din locuinta. Unitatea electronica integrata este controlata de un microprocesor ce asigura generatorului o functionare stabila frecventa fiind de 50 Hz si tensiunea de 230 V.

Acesta este echipat cu motor pe benzina in patru timpi de 1.8 CP care indeplineste toate standardele europene de calitate, inclusiv cel mai recent standard de emisii EURO V. Fiecare generator prezinta numar de serie individual ce permite controlarea calitatii productiei si a serviciilor.

Panoul de control afiseaza indicatorul de nivel de ulei si suprasarcina, comutatorul mod economy reduce consumul de combustibil cu pana la 50% la sarcini mici prin turatia redusa a motorului si butonul Reset ce reseteaza sistemul de control restabilind alimentarea cu energie. Generatorul permite conectarea in paralel cu un generator similar pentru a creste puterea totala cumulata.

Prezinta sistem de pornire manuala ceea ce va permite sa porniti usor si rapid motorul, fara efort.

Carcasa este izolata fonic ceea ce ofera un plus de confort in utilizare. Volumul rezervorului de combustibil este de 2.5 litri. Dimensiunile generatorului sunt de 46 cm inaltime, 27 cm lungime si 43.5 cm latime, avand o greutate de 11 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie, KS BASIC KSB 12i S este o varianta de generator de curent care functioneaza foarte bine si care a primit feedback-uri bune din partea utilizatorilor. Acestia sustin ca puterea maxima face fata cu succes pentru un laptop, monitor, frigider si un televizor, iar zgomotul si consumul scad cand nu este necesara o putere maxima gratie functiei Eco. De asemenea, este usor avand o greutate de 13.5 kg cu rezervorul plin si functioneaza conform descrierii. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu