Generator curent electrc monofazat cu alimentare hibrida Könner&Söhnen KS 2900G | Review si Pareri utile

0
(0)

Könner&Söhnen KS 2900G este un generator de curent electric monofazat prevazut cu alimentare hibrida ce poate constitui o solutie optima. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Generatorul de curent electric Könner&Söhnen KS 2900G poate fi alimentat cu benzina sau gaz. Pachetul include tot ceea ce este nevoie pentru alimentarea cu gaz si anume: reductor integrat ce asigura alimentarea cu gaz in timpul functionarii motorului prevenind scurgerea gazului si oprirea alimentarii cu gaz, furtun de 1.5 m pentru conectarea buteliei de gaz si un furtun prevazut cu reductor suplimentar montat pe butelie ce creste fiabilitatea conductei de gaz.

Generatorul dispune de un motor performant ce respecta cele mai recente standarde de emisii EURO V. Prezinta umar de serie individual ce permite controlarea calitatii productiei si a serviciilor. Este un dispozitiv economic avand de vedere ca poate functiona si pe gaz, iar diferenta de valoare dintre generatorul alimentat pe benzina si generatorul hibrid Dual Fuel se plateste rapid.

Aveti posibilitatea de a folosi generatorul atat cu butelie portabila de gaz, cat si cu o capacitate stationara de stocare a gazului. Conexiunea trebuie realizata, insa, de un specialist autorizat. In plus, presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie sa depaseasca 16 bari.

Atunci cand este folosit gaz lichefiat, motorul ofera mai putine vibratii facilitand functionarea lunga si stabila a generatorului, timp in care creste durata de viata a motorului.

Könner&Söhnen KS 2900G prezinta si un panou de control ergonomic, usor de controlat ce dispune de afija LED cu contor ore, frecventa, tensiune, intrerupator de urgenta, senzor de nivel scazut de ulei, prize, terminale si asa mai departe. Rezervorul este fabricat din otel largit, prelungind durata de functionare a generatorului fara realimentare. Indicatorul de nivel al combustibilului este amplasat pe rezevor pentru usurinta in utilizare.

In plus, este dotat si cu picioare de cauciuc pentru reducerea vibratiilor, astfel ca nu va deteriora nici pardoseala si nici stratul de acoperire al cadrului nu va fi zgariat.

Könner&Söhnen KS 2900G este dotat cu motor in patru timpi, prezinta doua prize si sitem de racire cu aer. Face parte din clasa de protectie IP23M si este prevazut cu un rezervor cu capacitatea de 15 litri. Ofera o autonomie de 15 ore.

Dimensiunile generatorului sunt de 44 cm inaltime, 58 cm lungime si 43 cm latime, avand o greutate de 43 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie, generatorul de curent electric Könner&Söhnen KS 2900G poate fi o alegere foarte buna, ce asigura un mod de functionare optim. Cumparatorii sunt multumiti de el si susitn ca porneste usor direct pe gaz, alimenteaza fara probleme mai multe electrocasnice si asigura o autonomie destul de mare. Il recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Un comentariu la „Generator curent electrc monofazat cu alimentare hibrida Könner&Söhnen KS 2900G | Review si Pareri utile”

Lasă un comentariu