Generator curent electric profesional cu invertor sudura Daewoo GDAW190AC Review si Pareri

0
(0)

Daewoo GDAW190AC este un generator de curent electric profesional cu invertor de sudura ce asigura un mod de operare sigur si eficient. Include sisteme de siguranta avansate pentru o functionare fara griji.

Generatorul de curent electric Daewoo GDAW190AC prezinta un amperaj maxim la sudura de 190 A, in timp ce motorul de 15CP ofera o tensiune si amperaj de sudura constant, ceea ce il face o solutie excelenta in locurile in care nu dispuneti de sursa de energie electrica. Dispune de pornire manuala pentru situatiile in care dupa porniri succesive pe teren, tensiunea din acumulator nu mai este suficienta pentru a porni generatorul. Este echipat si cu alternator, acumulatorul de pornire in timpul functionarii incarcandu-se.

De asemenea, dispozitivul prezinta o priza de 12 V ameraj maxim de 8.3A si sistem AVR ce permite alimentarea aparatelor electronice precum incarcator de telefon, laptopuri si alte aparate electronice ce necesita tensiune de alimentare de 12V si chiar 230V stabilizate prin sistemul AVR.

Generatorul electric este prevazut cu un cadru metalic si dispune de sistem de racire cu aer. Puterea maxima este de 2000 W si ofera o autonomie de 8 ore. Face parte din clasa de protectie IP55, iar capacitatea rezervorului pentru combustibil este de 1.1 litri. Nivelul de zgomot produs nu depaseste 69 dB.

Dimensiunile generatorului sunt de 70 cm inaltime, 58 cm lungime si 53 cm latime, avand o greutate de 85 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Prin urmare, generatorul de curent electric Daewoo GDAW190AC este un aparat practic si util pentru uz casnic, ce asigura un mod de operare sigur si eficient. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma ca face ceea ce trebuie, este usor de pornit, dar si de utilizat. Nu au intampinat niciun fel de probleme cu el, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu