Generator de Curent Ingco GE30005 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Generatorul de curent Ingco GE30005 este o solutie versatila si eficienta pentru obtinerea energiei electrice in diverse situatii. Cu o serie de caracteristici tehnice impresionante si un design compact, acest generator este ideal pentru utilizarea atat acasa, cat si in medii externe precum zonele de pescuit, zonele rurale sau situatiile de urgenta. In acest articol de review, vom explora detaliat caracteristicile cheie ale generatorului Ingco GE30005.

Cu o tensiune nominala de 220-240V si o frecventa nominala de 50Hz, generatorul Ingco GE30005 ofera o putere maxima de 2.8 kW si o putere nominala de 2.5 kW. Aceasta putere generoasa este asigurata de motorul sau cu 4 timpi, OHV (supape in cap), cu o cilindree de 210cm3. Acest motor asigura o performanta consistenta si eficienta, iar sistemul sau de aprindere T.C.I (aprindere controlata electronic) contribuie la o pornire rapida si fara efort.

Generatorul Ingco functioneaza cu combustibil pe baza de benzina si este echipat cu un rezervor de combustibil generos cu o capacitate de 15 litri. Pentru a asigura o functionare optima, se recomanda utilizarea unui amestec de benzina si ulei in raportul 50:1, folosind exclusiv ulei pentru motoare in 2 timpi. Aceasta nu numai ca optimizeaza performanta, dar si eficienta consumului de combustibil.

Cu o greutate de 42 de kilograme si o structura compacta, generatorul este usor de transportat si depozitat. Picioarele de cauciuc contribuie la absorbtia vibratiilor, iar cadrul cu manere incorporate faciliteaza manevrarea si transportul. Aceasta face ca generatorul sa fie potrivit pentru utilizarea mobila si rapida in diverse locatii.

Un aspect notabil al generatorului este nivelul redus de zgomot pe care il produce in timpul functionarii. Toba de esapament si sistemul de combustie eficient cu ardere completa contribuie la minimizarea zgomotului, ceea ce il face potrivit pentru utilizarea in medii sensibile la zgomot.

Datorita performantei sale puternice si portabilitatii sale, acest generator este potrivit pentru o gama larga de situatii. De la utilizarea sa acasa, in comunitati, pana la excursii de pescuit, zone rurale, evenimente in aer liber si situatii de urgenta, Ingco GE30005 poate oferi energia electrica necesara in momentele critice.

Vezi detalii si oferta de pret

Generatorul de curent Ingco GE30005 se dovedeste a fi o alegere excelenta pentru cei care cauta o sursa de energie portabila si puternica. Cu o putere de iesire considerabila, eficienta in consumul de combustibil si designul sau compact, acest generator se potriveste nevoilor diverse, de la utilizarea casnica la aventuri in aer liber sau situatii de urgenta. Fiabilitatea motorului, usurinta in pornire si nivelul redus de zgomot il plaseaza intr-o pozitie favorabila pe piata generatorilor de curent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu