Generator de curent WOLFSON® GT-3500A Review si Pareri utile

0
(0)

WOLFSON® GT-3500A este un generator de curent electric monofazat recomandat pentru uz casnic. Este un model portabil ce ofera siguranta in utilizare. Daca este o solutie optima si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

Generatorul de curent WOLFSON® GT-3500A reprezinta un echipament pentru uz rezidential, prevazut cu motor pe benzina in patru timpi si putere de 7.5 CP.  Produce curent electric astfel incat electrocasnicele si aparatele electrice sa poata functiona in parametrii optimi si in cazul unei pene de curent. Este prevazut cu AR ce stabilizeaza curentul de iesire asigurand energie fara fluctuatii mari.

Pentru o functionare fara probleme, dispozitivul include un volmetru si protectie pentru supra-sarcina. De asemenea, beneficiaza de senzori pentru nivel redus de ulei. Daca ulei va scadea mai mult decat ar fi inidcat, senzorul se va activa. In plus, s-ar putea opri si motorul. Este recomandat sa alimnetati cu benzina fara plumb cu o cifra ocatanica de 86 sau mai mare. Benzina fara plumb creeaza motorului si bujiei mai putine depozite, crescand durata de viata a sistemului de evacuare.

Pentru utilizare in siguranta, este recomandat sa porniti motorul si sa verificati urmatoarele elemente:

  • suruburile si piulitele sa nu fie rupe sau slabite
  • filtrul de aer sa fie curat
  • nivelul de ulei sa fie unul optim
  • nivelul benzinei sa fie unui potrivit
  • sa nu existe scurgeri de ulei sau benzina

WOLFSON® GT-3500A prezinta o putere maxima de 3000 W si o putere continua de 2600 W. Se porneste usor, manual cu demaror. Include doua prize si rezervor cu capcaitatea de 14 litri. De asemenea, detine o capacitate cilindica de 208 cmc si atinge o viteza maxima de 3200 rotatii pe minut. Autonomia acestuia ajunge la 12 ore.

Dimensiunile generatorului sunt de 50 cm inaltime, 45 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 43.5 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Concluzii si Pareri despre generatorul de curent WOLFSON® GT-3500A

Generatorul de curent WOLFSON® GT-3500A poate fi o alegere inspirata pentru cei ce au nevoie de un astfel de dispozitiv pentru uz casnic. Cumparatorii au declarat ca produsul in cauza isi face foarte bine treaba, apreciind ca ofera un consum redus si un mod de functionare silentios. Pentru necesitatile lor casnice a fost o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

2 comentarii la „Generator de curent WOLFSON® GT-3500A Review si Pareri utile”

Lasă un comentariu