Generator de curent Kamrad K-3500A Review si Pareri pertinente

0
(0)

Kamrad K-3500A este un generator de curent electric potrivit pentru uz rezidential dotat cu motor in patru timpi avand o putere de 7.5 CP. Poate produce curent electric pentru ca electrocasnicele si eletronicele din locuinta sa functioneze fara probleme chiar si in cazul unei pene de curent.

Generatorul de curent Kamrad K-3500A este prevazut cu o putere maxima de 3000 W si o putete continua de 2800 W. Este echipat cu AVR – Automatic Voltage Regulator ce are rolul de a stabiliza curentul de iesire asigurand energie electrica fara fluctuatii mari. Pentru o buna functionare, include si volmetru si protectie pentru supra-sarcina. Maii mult decat atat, este prevazut si cu senzor pentru nivel scazut asigurand astfel un mod de functionare sigur.

Este recomandata utilizarea benzinei fara plumb cu o cifra octanica de 86 sau mai mare. Benzina fara plumb produce motorului si bujiei mai putine depozite si extinde durata de viata a sistemului de evacuare.

Totodata, include motor in patru timpi, pornire manuala cu demaror si prezinta o capacitate cinlindrica de 212cc. Rezervorul din dotare are o capacitate de 15 litri, iar baia de ulei 0.6 litri.

Printre cele mai importante avantaje ale acestui generator se numara pornirea usoara, faptul ca este compact si usor si siguranta in utilizare gratie protectiei la suprasarcina, stabilizatorului de tensiune si alertei de nivel ulei. In plus, autonomia pe care o ofera este de 11 ore.

Vezi detalii si oferta de pret

Prin urmare, generatorul de curent Kamrad K-3500A este un dispozitiv ce poate fi luat in considerare cu incredere pentru furnizarea curentului electric. Cumparatorii confirma ca functioneaza in parametri optimi, dispozitivul facandu-si treaba excelent. Il utilizeaza ori de cate ori au probleme cu energia electrica si niciodata nu au preintampinat niciun inconvenient. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu