Generator de curent cu alimentare hibrida 6.5 kW, Konner Sohnen, KS 9000EG Review si Pareri

0
(0)

Konner Sohnen KS 9000EG este un generator de curent electric cu alimentare hibrida, pe gaz sau pe benzina ce ofera un mod de operare eficient. Daca este o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Generatorul de curent Konner Sohnen KS 9000EG poate funcitona atat cu benzina, cat si cu gaz lichefiat. Functionarea generatorului pe gaz creste durata de viata a motorului. De asemenea, include toate conexiunile necesare la butelie: generatorul este prevazut cu furtun de gaz lichefiat si doua reductoare de presiune, trebuie doar sa conectati generatorul la cilindru. Generatorul nu este potrivit pentru conectarea la conducta de gaze naturale. Daca este necesar, modelele cu GPL/benzina pot fi trecute cu usurinta in modul pe benzina.

Acest model de generator ofera o multitudine de avantaje. In primul rand, ne referim la faptul ca nu mai exista pierderi de putere spre deosebire de utilizarea pe benzina. Functionarea pe GPL reduce semnificativ costurile, asigurand si reducerea emisiilor in atmosfera. Totodata, pornirea electrica si sistemul usor de utilizat permit pornirea rapida a motorului, fara prea mare efort.

Motorul K&S este foarte robust si respecta toate standardele europene de calitate inclusiv EURO V, avand propriul numar de serie care ne permite un control al calitatii productiei si service-ului. Include alternator sincron de ultima generatie cu infasurare 100% cupru ce poate rezista la sarcini maxime fara vreo deteriorare pentru a asigura o functionare fiabila pe termen lung.

Panoul de control ergonomic asigura o operare usoara a generatorului gratie amplasarii convenabile a tuturor functiilor: afisajul LED modern ce indica frecventa, tensiunea, contorul de ore, pornirea electrica, intrerupator de suprasarcina, protectie la scurtcircuit, senzor de nivel scazut al uleiului, prize, conectori de impamantare, terminale.

Konner Sohnen KS 9000EG este dotat cu regulator automat de tensiune incorporat AVR, intrerupator de suprasarcina si senzor de nivel de combustibil, respectiv senzor de nivel scazut ulei. Sistemul anti-vibratii asigura un mod de operare mai silentios, dar previne si deteriorarea pardoselii unde este amplasat aparatul. Este echipat cu motor in 4 timpi cu o capacitate cilindrica de 420 cmc, avand o putere de 16 CP. Capacitatea rezorvorului de combustibil este de 25 de litri, iar autonomia oferita este de 15 ore.

Dimensiunile aparatului sunt de 68 cm inaltime, 54 cm lungime si 55 cm latime, avand o greutate de 83 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie, Konner Sohnen KS 9000EG este un generator de uz casnic bun, ce asigura o functionare sigura si eficienta. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acestuia si declara ca preiznta o putere mare, porneste foarte usor si functioneaza excelent cu toti consumatorii casnici. Sunt de parere ca au facut o alegere reusita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu