Generator curent electric Rotakt ROGE7000T Review si Pareri pertinente

Rotakt ROGE7000T este un generator de curent electric bun care va poate furniza curent si atunci cand apar probleme. Aceasta energie poate fi stocata in baterii sau poate fi furnizata direct in casa, birou etc. Acesta functioneaza pe principiul inductiei electromagnetice, astfel ca o bobina conductora este rotita rapid intre polii unui magnet de tip potcoava. Bobina conducora alaturi de miez este cunoscuta si sub numele de armatura.

Armatura este conectata la un arbore al unei surse de energie mecanica precum motorul si este rotita. Energia mecanica necesara poate fi furnizata de motoarele care functioneaza cu combustibili cum ar fi motorina, benzina, gazul natural si as amai departe ori prin surse regenerabile de energie cum ar fi turbina eoliana, turbina cu apa, turbina alimentata cu energie solara etc. Atunci cand bobina se roteste, aceasta taie campul magnetic ce se afla intre cei doi poli ai magnetului. Campul magnetic va interfera cu electronii din conductor inducand un flux de curent electric in interiorula cestuia.

Rotakt ROGE7000T are o putere de 6.8 kW si este prevazut cu sistem autoamt de reglare a voltajului, sistem de protetie la nivel scazut de ulei, volmetru si iesire de 12V. De asemenea, include motor pe benzina de 15 CP in 4 timpi cu racire pe aer, OHV. Include un rezervor cu capacitatea de 25 de litri si consum redus de doar 3.12 litri pep ora. Ofera o autonomie de 8 ore.

Dispozitivul vine la pachet cu cheie bujii, surubelnita stea, stecher de 230 V, set chei fixe si stecher de 400V. Dimensiunile acestuia sunt de 54.9 cm inaltime, 69.7 cm lungime si 55.4 cm latime, avand o greutate de 94 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, Rotakt ROGE7000T este un generator de curent electric excelent pentru uz casnic care face fata cu succes oricarei provocari. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca isi face treaba eficient. Porneste usor, este stabil si foarte practic acolo unde apar frecvent pene de curent. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Lasă un comentariu