Generator curent profesional cu automatizare Könner&Söhnen KS10000E ATS Review si Pareri utile

0
(0)

Könner&Söhnen KS10000E ATS este un generator de curent electric cu automatizare ideal pentru uz general sau profesional. Este o alternativa ce vine la pachet cu o serie de avantaje, despre care vom discuta pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Generatorul de curent electric Könner&Söhnen KS10000E ATS este prevazut cu unitate ATS inclusa ce asigura pornirea automata in momentul intreruperii sursei principale de alimentare si oprirea acestuia in momentul revenirii la acesta. De asemenea, include functia de intarziere la pornire si permitand monitorizarea fluctualitatii. Aceasta permite furnizarea energiei de urgenta in mod automat, fara sa fie necesara interventia utilizatorului. In comparatie cu alti analogi, automatizarea este deja inclusa. Nu este  nevoie de achizitionarea echipamentelor extra-costisitoare, instalarea fiind foarte simpla.

Motorul de marca germana este foarte fiabil si puternic. Prezinta numar de serie individual, alternator de inalta calitate cu bobinaj 100% cupru alaturi de carburatorul japonez, oferind o exploatoare durabila la sarcini maxime.

Pornirea automata si electrica permite lansarae generatorului fara a depune efort fizic. Rezervorul din otel ofera o capacitate mare si o autonomie de pana la 14 ore.

De asemenea, dispune de sistem inteligent de control al tensiunii AVR, intrerupatoare automate la suprasarcina, protectie nivel scazut de ulei si combustibil. Permite conectarea unui invertor de sudura de maxim 200A. Panoul de control cu display LED va permite sa verificati contorul orelor de funcitonare, frecventa si tensiunea. In acest fel, veti putea monitoriza calitativ funcitonarea generatorului, putand realiza intretinerea tehnica la timp.

Könner&Söhnen KS10000E ATS este prevazut cu un cadru puternic din otel cu picioruse suporturi, sistem antivibratii si protectie anticoroziva, timp in care ofera si un mod de functionare silentios. Este echipat cu alternator cu bobinaj din cupru 100%, oferind o rezistenta excelenta la sarcini maxime fara a se deteriora. Astfel, contribuie la o functionare fiabila pe termen lung.

Rezervorul de combustibil este fabricat din otel de capacitate mare prelungind durata de functionare a generatorului fara realimnetare. Indicatorul de nivel de combustibil se afla pe rezervor oferind o utilizare usoara.

In plus, dispozitivul include amortizoare pentru reducerea vibratiilor, ce consta in niste talpi din cauciuc, astfel incat sa nu deterioreze suprafata pe care este amplasat.

Generatorul Könner&Söhnen KS10000E ATS este dotat cu un motor in 4 timpi cu o capacitate cilindrica de 440 cmc. Are o putere de 18 CP si include doua prize si sistem de racire cu aer. Dimensiunile acestuia sunt de 59 cm inaltime, 70 cm lungime si 54.5 cm latime avand o greutate de 87.8 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Prin urmare, generatorul Könner&Söhnen KS10000E ATS este un produs care se descurca eficient oferind un randament bun. Cumparatorii sustin ca generatorul se descurca foarte bine, este usor de pornit si usor de folosit. Chiar si dupa mai mult timp de folosire confirma ca a fost o achizitie reusita, se descurca excelent si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu