Generator electric INGCO GE35006ES Review si Pareri pertinente

0
(0)

INGCO GE35006ES este un generator de curent electric pe benzina potrivit pentru uz general. Include sistem de pornire atat manuala, cat si electrica si structura pe cadru metalic cu roti.

Generatorul electric INGCO GE35006ES va permite sa alimentati tot felul de electronice si electrocasnice atunci cand apare o pana de curent de la televizor, frigider pana la computer, pompa de apa si asa mai departe. Este alimentat cu benzina, rezervorul avand o capacitate de 15 litri. Totodata, poate functiona continuu pret de aproximativ 10 ore.

Este dotat cu motor OHV care arde in medie aproximativ 0.84 litri de combustibil pe ora si un alternator cu bobina de cupru. In acelasi timp, puterea ta ajunge pana la 3.5 kWh si are pornire atat reactiva, cat si electrica. Nivelul de zogmot inregistrat de dispozitiv este de 96 dB, iar gratie reglajului vitezei si tensiunii, puteti ajusta functionarea la propriile nevoi. Mai mult decat atat, dispune si de protectie la scurtcircuit pentru utilizarea in siguranta si doua prize cu o tensiune de 230 V.

De asemenea, dispozitivul beneficiaza de set de manere si roti suplimentare. Are o putere de 3.5 kW si motor in 4 timpi, OHV. Dimensiunile acestuia sunt de 65 x 46 x 49 cm.

Vezi detalii si oferta de pret

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui generator electric pentru uz casnic, INGCO GE35006ES ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma ca functioneaza in parametri optimi. Este usor de pornit, poate fi mutat usor dintr-un loc in altul gratie rotilor din dotare si este eficient in orice locuinta. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu