Generator curent electric monofazat Blade PMP0030 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Blade PMP0030  este un generator de curent electric monofazat proiectat dupa nevoile fiecarui utilizator. Furnizeaza energie electrica optima pentru diferite situatii.

Printre avantajele pe care le ofera acest model se numara ponirea usoara, motorul puternic, siguranta in utilizare datorita protectiei la suprasarcina, a stabilizatorului de tensiune AVR si alertei de nivel a uleiului. Mai mult decat atat, este un generator compact si usor.

Generatorul de curent Blade PMP0030 are o putere maxima de 3000 W si o putere continua de 2800 W, timp in care este echipat cu motor in patru timpi ce are o putere de 7 CP. Totodata, include sistem de pornire manuala, capacitate cilindrica 208 si rezervor cu capcaitatea de 15 litri, respectiv rezervor pentru baia de ulei cu capacitatea de 0.6 litri.

Totodata, zgomotul inregistrat este de maxim 69 dB, iar aparatul este prevazut cu structura cu cadru metalic.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, generatorul de curent electric Blade PMP0030 este un model potrivit pentru uz casnic care poate face fata diferitelor tipuri de nevoi. Cumparatorii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere buna. Il folosesc ori de cate ori au o pana de curent, porneste usor si nu este foarte galagios. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu