Generator curent electric tip inverter Rotakt ROGE1250IS Review si Pareri utile

0
(0)

Rotakt ROGE1250IS este un generator de curent electric tip inverter care functioneaza pe baza de benzina fiind o solutie excelenta in cazul penelor de curent. Mai intai, va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile.

Generatorul de curent Rotakt ROGE1250IS prezinta o putere maxima de 1100 W si o putere nominala 1000 W, putand atinge astfel o autonomie de patru ore. Acesta include un panou de control prin intermediul caruia puteti realiza toate comenzile dorite. De asemenea, dispune de trei indicatoare importante si anume: indicatorul pentru lipsa uleiului, indicatorul in caz de suprasarcina si indicatorul de functionare.

Acesta este dotat cu tehnologie tip invertor de ultima generatie. Principala caracteristica tehnica intre generatoarele conventionale se refera la tipul energie electrice porduse. Generatoarele conventionale produc energie electrica monofazat, iar un generator invertor produce energie electrica in trei etape – de inalta frecventa AC la DC inapoi la un curent alternativa stabil.

Are o greutate de doar 13 kg si maner special pentru transport, putand fi astfel usor de transportat dintr-un loc in altul. Totodata, generatorul Rotakt este actionat de un motor puternic, robust cu emisii reduse in patru timpi si tehnologie inverteor care furnizeaza energie electrica fara varfuri de tensiune. Rezulta, astfel, alimentarea chiar si a echipamentelor sensibile la variatii de curent.

Dispozitivul se porneste foarte usor gratie cablului de actionare, iar pentru transport usor dispune de un maner ergonomic.

Printre avantajele pe care le ofera se numara gestionarea eficienta a combustibilului, faptul ca este economic in exploatare si prietenos cu mediul. Creste durata de viata a dispozitivului prin reducerea uzurii motorului. Mai mult decata tat, produce energie cu o unda sinusoidala curata si neteda si protejeaza impotriva eventualelor defectiuni si daune.

Pachetul pe care il primiti include generatorul, declaratia de conformitate si manualul de utilizare.

Dimensiunile acestuia sunt de 47 cm inaltime, 29 cm lungime si 41 cm latime avand o greutate de 15 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie, generatorul Rotakt ROGE1250IS este un model excelent pentru uz casnic care functioneaza eficient. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca pentru  nevoile lor a fost o alegere inspirata. Isi face treaba foarte bine, nu are variatii de tensiune si este usor de mutat dintr-un loc in altul. In plus, este realizat din materiale de calitate si porneste rapid. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu