Generator de curent Daewoo GD1000 Review si Pareri utile

Daewoo GD1000 este un generator de curent potrivit pentru uz casnic ce poate fi o solutie eficienta in cazul unei pene de curent. De asemenea, poate alimenta diferite tipuri de aplicatii in camping sau acasa.

Acesta include tehnologia AVR care asigura un flux consistent de putere, cu rezervor de combustibil mai mare pentru a rula pana la 18 ore. Prezinta pornire manuala sau electrica si este prevazut cu roti si manere.

Generatorul Daewoo GD1000 are o putere maxima de 1000 W si este prevazut cu rezervor de combustibil cu capacitatea de 6 litri si rezervor de ulei cu capacitatea de 370 de ml. Include senzor de ulei scazut si cheie pentru bujii.

Manerul si rotile de transport fac usor de mutat dispozitivul dintr-un loc in altul, fara prea mare efort din partea utilizatorului.

Vezi detalii si oferta de pret

In consecinta, Daewoo GD1000 este un generator excelent pentru uz casnic sau chiar ocazional, in deplasari, ce ofera un bun randament. Cumparatorii sunt  multumiti de el si declara ca functioneaza excelent. Apreciaza faptul ca ofera o autonomie mare, este usor de folosit si de transportat. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Lasă un comentariu