Generator AgroPro BASIC 3700 Review si Pareri pertinente

0
(0)

AgroPro BASIC 3700 este un generator de curent electric hibrid, ajutorul ideal in cazul penelor de curent. Poate fi o solutie la indemana oricui, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile.

Generator AgroPro BASIC 3700 este un model hibrid care poate fi alimentat atat cu benzina, cat si cu gaz. Include un panou de control multifuncitonal cu buton de pornire sau oprire, doua prize monofazate de 16A, volmetru, LED de avertizare lipsa ulei si suprasarcina, respectiv iesire de curent continuu 12V/8V si intrerupator de circuit.

Dispozitivul este prevazut cu un senzor special care va va atentiona atunci cand ati uitat sa adaugati ulei sau nivelul de ulei din interior este insuficient. In acest fel, se va preveni riscul de avarie.  Mai mult decat atat, prezinta un carbune special Hibrid care functioneaza pe baza de gaz butan si GPL, dar si pe benzina, principalele avantaje fiind acelea de prelungire a duratei de viata a motorului, economisirea de combustibil, dar si reducerea emisiilor nocive din atmosfera.

Generatorul are o putere maxima de 3100 W si o putere continua de 2700 W. Este dotat cu motor in patru timpi, racire cu aer, un cilindru, OHV. Prezinta o putere de 7 CP, aprindere electronica si pornire demaror mecanic. Rezervorul pentru combustibili are o capacitate de 15 litri.

Printre avantajele acestui model se numara consumul redus de combustibil, reducerea emisiilor nocive in atmosfera, vibratii reduse ale motorului ce conduc la cresterea duratei de viata, autonomia mare, de pana la 15 ore de functionare continua.

Pornirea pe GPL/Gaz se realizeaza la demaror. Generatorul porneste direct pe gaz sau GPL, fara sa fie nevoie de pornire initiala pe benzina. Schimbarea alimentarii se realizeaza folosind comutatorul. In plus, nu se opreste la schimbarea alimentarii de la gaz la benzina sau invers, evitandu-se astfel timpii morti. Functioneaza continuu fara ca motorul sa se opreasca.

Dimensiunile generatorului sunt de 44 cm inaltime, 60.5 cm lungime si 44 cm latime, avand o greutate de 40 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, daca sunteti in cautarea unui generator hibrid pentru uz casnic modelul AgroPro BASIC 3700 ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma ca functioneaza in parametri optimi. Il folosesc la treburi gospodaresti, in cazul penelor de curent, ca cabane si pot afirma ca isi face treaba cu succes. Porneste foarte usor, tensiunea este stabila, nu exista fluctuatii. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu