Generator curent electric hibrid de tip invertor Könner&Söhnen KS 2000iG S Review si Pareri

0
(0)

Könner&Söhnen KS 2000iG S este un generator de curent electric hibrid de tip invertor pentru uz general pe care va puteti baza oricand in cazul unei pene de curent. Dar pentru inceput, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Generatorul de curent electric Könner&Söhnen KS 2000iG S beneficiaza de o carcasa izolata fonic, foarte compacta si silentioasa. Permite reducerea consumului de combustibil cu pan ala 50% la sarcini mici prin reducerea turatiei motorului. Include alternator cu infarsurare din cupru si motor puternic ce asigura o utilizare fara probleme pe termen lung indeplinind toate standardele europene de calitate. De asemenea, afisajul LED va permite sa controlati funcitonarea dispozitivului mai eficient, dar si de a realiza intretinerea tehnica in timp util.

Unitatea electronica integrata controlata prin microprocesor controleaza functioneaza aparatului si ofera cea mai stabila frecventa de 50 Hz si tensiune de 230 V. Astfel, generatorul este potrivit pentru dispozitivele electronice sensibile si de inalta precizie, pentru instrumentele electronice de masurare, cele medicale, boilerele electrice si asa mai departe.

Generatorul functioneaza atat cu benzina, cat si cu gaz, iar setul dispune de tot ceea ce va este necesar pentru a utiliza gazul in calitate de combustibil: furtun cu reductor ce se conecteaza la butelie si ofera o fiabilitate buna conexiunii la gaz. Trebuie doar sa conectati generatorul la butelie si sa porniti motorul.

Puteti folosi dispozitivul cu o butelie protabila de gaz, dar si cu cisterna de depozitare a gazului stationara. Conexiunea trebuie efectuata de un specialist certificat. Presiunea din sistem nu trebuie sa depaseasca 16 bari.

Könner&Söhnen KS 2000iG S beneficiaza de un panou de control ergonomic prevazut cu comutator pentru setarea modului de consum econom. Reduce astfel consumul de combustibil cu pana la 50% la sarcini relativ mici scazand turatiile motorului. Motorul se caracterizeaza printr-o buna durabilitate, functionare indelungata si stabila, indeplinind toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.

Prin intermediul afisajului LED puteti vizualiza contoruld e ore, frecventa, tensiunea, indicatorul mod de lucru, puteti verifica protectia la suprasarcina si scurtcircuit, senzorul de nivel scazut al uleiului, puteti accesa butonul reset pentru resetarea sistemului de control si restabilirea alimentarii cu tensiune, corectorul pentru conexiunea paralela a generatorului si terminal de impamantare.

Alternatorul de tip sincron prezinta bobinaj din cupru 100% ce poate rezista la sarcini ridicate fara a se deteriora garantand o functionare fiabila pe termen lung.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 46 cm inaltime, 48 cm lungime si 28 cm latime, avand o greutate de 15.6 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Prin urmare, Könner&Söhnen KS 2000iG S este un generator de curent foarte bun, care reuseste sa gestioneze foarte bine o pana de curent. Cumparatorii sunt multumiti de performantele acestuia si declara ca pentru nevoile sale a fost exact ceea ce cautau. Porneste rapid, nu are variatii de tensiune, iar modul de operare este mult mai silentios decat multe modele. Astfel, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu