Generator curent electric Einhell TC-PG 10/E5 Review si Pareri utile

0
(0)

Einhell TC-PG 10/E5 este un generator de curent electric special proiectat pentru uz general care functioneaza pe benzina. Beneficiaza de un motor puternic, robust, in 2 timpi ce genereaza o putere continua de 680 W. Daca este o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Generatorul de curent electric Einhell TC-PG 10/E5 prezinta o putere la 230 V 680 W si o putere maxima la 230 V 800 W. Energia electrica este furnizata printr-o priza standard de 230 V  la care pot fi conectate toate dispozitivele, inclusiv lampi sau scule. Generatorul prezinta un cadru de sustinere pentru protejarea aparatului, dar si pentru un transport facil, picioarele robuste asigurand stationarea ferma si sigura in functionare. Mai mult decat atat, pentru a proteja generatorul si echipamentele conectate, aparatul include un intrerupator de suprasarcina si un intrerupator de nivel redus al uleiului.

Capacitatea motorului este de 63.5 cmc, iar viteza motorului este de 3000 rotatii pe minut. Capacitatea rezervorului pentru combustibil este de patru litri. Autonomia generatorului este de 6.6 ore. Dimensiunile aparatului sunt de 36.5 cm inaltime, 43 cm lungime si 35.3 cm latime, avand o greutate de 18.8 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, daca sunteti in cautarea unui generator de curent electric pentru uz casnic, Einhell TC-PG 10/E5 ar putea fi o alegere buna. Cumparatorii sunt multumiti de performantele sale si sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Face fata sarcinilor clasice, este usor de pornit si de utilizat. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu