Generator curent electric Könner&Söhnen KS 10000EG | Review si Pareri

0
(0)

Könner&Söhnen KS 10000EG este un generator de curent electric foarte bun care poate functiona atat cu benzina, cat si cu gaz, beneficiind de pornire manuala, dar si de pornire electrica. Poate fi o alternativa excelenta, dar mai intai va propunem sa aflati mai multe informatii utile.

Generatorul de curent electric Könner&Söhnen KS 10000EG este un model monofazat prevzut cu un cadru metalic, fiind dotat cu un motor fiabil ce indeplineste toate standardele europene de calitate, inclusiv standardul EURO V. Prezinta un numar de serie individual pentru control sporit al calitatii producatiei si serviciilor. Totodata, alternatorul cu bobinaj din cupru alaturi de motorul puternic vor garanta exploatoare de lunga durata.

Dispune de sistem unic de alimentare cu combustibil dual – GPL si benzina, exploatoarea generatorului pe gaz asigruand performante ridicate, cresterea duratei de viata a motorului, functionarea stabila si ecnomica, reducand si emisiile de esapament. Este prevazut cu reductor integrat ce asigura alimentarea cu gaz in timpul functionarii motorului prevenind eventualele scurgeri de gaz. Vine la pachet cu un furtun de gaz cu lungimea de 1.5 metri.

Rezervorul din otel ofera o capacitate mare si dispune de senzor de nivel redus combustibil pentru o autonomie cat mai mare. Capacitatea rezevorului este de 25 de litri, iar autonomia aparatului de 15 ore.

In acelasi timp, generatorul in discutie beneficiaza de sistem inteligent de control tensiunea AVR< intrerupatoare automate la suprasarcina, dar si nivel de protectie ulei scazut, asigurand astfel un mod de functionare sigur. Panoul de control cu display LED afiseaza orele de functionare, frecventa si tensiunea, putand monitoriza astfel modul de functionare al generatorului.

Könner&Söhnen KS 10000EG prezinta cadru puternic din otel cu picioruse suporturi, dar si sistem antivibratii, respectiv protectie anticoroziva. Prezinta motor in 4 timpi cu o capacitate cilindrica de 440 cmc si o putere de 18 CP. Viteza maxima inregistrata este de 3000 de rotatii pe minut, iar nivelul de zgomot produs este cuprins intre 73 si 98 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 59 cm inaltime, 70 cm lungime si 54.5 cm latime avand o greutate de 86 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Prin urmare, generatorul de curent electric Könner&Söhnen KS 10000EG este un produs foarte bun, ce asigura o autonomie mare si un mod de operare sigur. Cumparatorii actuali sunt extrem de incantati de el si sustin ca a fost o alegere excelenta. Au fost placut surprinsi de faptul ca folosind gaz, autonomia a fost mai mare decat cea mentionata de producatori, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu