Generator curent electric Stanley SG3100-1 | Review si Pareri pertinente

Stanley SG3100-1 este un model de generator de curent electic pentru uz general, portabil, monofazat cu sistem de pornire manuala. Poate fi o varianta de rezerva eficienta in cazul penelor de curent sau in deplasari.

Generatorul de curent electric Stanley SG3100-1 este un produs destinat locurilor unde nu exista alta posibilitate de alimentare cu energie electrica si este prevazut cu un rezervor de benzina de 15 litri, ceea ce ii asigura o autonomie de pana la 8,2 ore. Este un dispozitiv portabil, amplasat pe un cadru tubular de protectie si manipulare, actionat de un motor termic pe benzina cu pornire electrica in 4 timpi de 6,5 CP. Poate fi folosit in aplicatii casnice, dar si in aplicatii profesionale, fiind necesara amplasarea lui in exteriorul cladirilor.

Beneficiaza de volmetur, protectie a suprasarcina si dispozitiv de sguranta pentru nivelul de ulei din baie, asigurand astfel un mod de functionare sigur.

Vezi oferta de pret actuala

Prezinta o putere maxima de 3100 W si o putere nominala de 2600 W, este prevazut cu doua prize cu iesire de 230 V si cu sistem de pornire manuala prin sfoara.

Dimensiunile produsului sunt de 67 x 48 x 48 cm.

Asadar, Stanley SG3100-1 este o varianta de generator de curent electric eficienta pentru situatii in care este nevoie de o astfel de rezerva, indeplinind cerintele directivei 2000/14/CE. Cumparatorii sustin ca produsul este in conformitate cu specifiicatiile, isi face treaba eficient, iar folosindu-l corespunzator nu au ce sa ii reproseze. In opinia lor, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul bun.

Verifica si alta oferta de pret

Lasă un comentariu