Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN2200 | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Steinhaus PRO-GEN2200 este un generator de curent electric stationar ideal pentru uz general, monofazat, ce functioneaza pe baza de benzina, fiind o solutie excelenta pentru caderile de tensiune. Poate fi utilizat pentru acasa sau chiar ocazional, in excursii.

Generatorul de curent electric Steinhaus PRO-GEN2200 poate fi utilizat aproape oriunde in exteriorul incaperilor si a cladirilor, fiind o solutie eficient oricand va fi necesar. Prezinta o putere maxima de 2200 W si o putere continua de 2000 W, la o freventa de 50 Hzz. Dispune de sistem de pornire pe baza de demaror cu sfoara si este prevazut cu motor actionat in 4 timpi, respectiv cu intrerupator de protectie la suprasarcina.

Necesita alimentare cu benzina fara plumb si ofera  un mod de functionare sigur datorita sistemelor de siguranta pentru deficitul de ulei, sistemului de reglare automata a tensiunii, precum si datorita sistemului de protectie la suprasarcina. Beneficiaza de certificare EURO V.

Prezinta o capacitate cilindrica de 196 cmc si o putere de 6.5 CP. Dispune de doua prize, dar si doua borne si beneficiaza de sistem de racire cu aer. Capacitatea rezervorului din dotare este de 13 litri, oferind o autonomie de 10 ore.

Face parte din clasa de protectie IP23M si masoara 43 cm inaltime, 59 cm lungime si 43 cm latime, avand o greutate de 34.4 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, Steinhaus PRO-GEN2200 este o varianta foarte buna de generator electric pentru uz casnic sau ocazional, furninzand curent ori de cate ori apar pene de curent. Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest generator si confirma faptulc a isi face treaba exact asa cum trebuie. Porneste usor si rapid, poate suporta electrocasnicele unei gospodarii normale si nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda si altor utilizatori care sunt in cautarea unui generator de curent electric bun la un pret rezonabil, considerand raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu