Generator curent cu alimentare hibrida Könner&Söhnen KS 5000G Review si Pareri utile

0
(0)

Könner&Söhnen KS 5000G este un generator de curent cu alimentare hibrida dinga ma Dual Fuel de la Könner&Söhnen, care sunt cele mai populare pentru clienti gratie eficientei si respectarii mediului. Modelul in discutie poate functiona atat cu benzina, cat si cu gaz lichefiat.

Functionarea generatorului pe gaz sporeste durata de viata a motorului. Sunt incluse toate conexiunile necesare la butelie. In acest sens, generatorul dispune de furtun de gaz lichefiat si doua reductoare de presiune. generatorul nu este potrivit pentru conectarea la conducta de gaz.

Include un motor puternic cu un singur cilindru in patru timpi, racit cu aer. Ofera o functionare stabila si fiabilitate.

O caracteristica apreciata a acestui dispozitiv este capaciattea de a porni si de a functiona pe GPL. Kitul include urmatoarele:

  • Reductor incorporat ce permite alimentarea cu gaz in timpul functionarii motorului, prevenind scurgerile de gaz. De asemenea, opreste alimentarea atunci cand generator este oprit.
  • Furtunul lung care masoara 1.5 metri pentr conectarea unei butelii de gaz asigura o conexiune buna.
  • Furtunul este dotat cu un reductor suplimentar montat pe cilindru ce creste fiabilitatea conductie de gaz. Asigura reducerea presiunii si eliminarea posibilitatii de a supraincarca racordul de gaz.

Motorul acestuia este prietenoc u mediul respectand standardele de emisii EURO V. Fiecare motor detine propriul numar de serie, ce permite controlarea calitatii productiei si serviciilor. Folosirea gazului pe post de combustibil asigura o cantitate redusa de emisii in atmosfera.

Puteti folosi generatorul atat cu butelie portabila de gaz, cat si cu o capacitate stationara de stocare a acestuia. COnexiunea trebuie realizata de un specialist autorizat. In plus, presiunea din sistem nu trebuie sa depaseasca 16 bari.

Panoul de contrl ergonomic va permite sa controlati usor dispozitivul. Afisajul LED modern va permite sa verificati contorul de ore, frecventa, tensiunea. Include si intrerupator de urgenta, seznori de nivel scazut de ulei, prize, terminale si altele.

Rezervorul de combustibil este fabricat din otel, ce prelungeste durata de functionare a generatorului fara realimentare. Indicatorul de nivel al combustibilului se afla pe rezervor pentru usurinta in utilizare.

Mai mult decat atat, generator este dotat cu picioare de cauciuc pentru a reduce vibratiile. Gratie amortizorului de cauciuc, generatorul nu va deteriora parodseala, iar stratul de acoperire al cadrului nu va fi zgariat.

Capacitatea rezervorului eset de 25 de litri, iar aparatul face parte din clasa de protectie IP23M. Autonomia pe care o obitne este de 17 ore.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 55 cm inaltime, 68 cm lungime si 54.5 cm latime, avand o greutate de 77 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Concluzii si Pareri despre generatorul de curent Könner&Söhnen KS 5000G

Könner&Söhnen KS 5000G poate fi o varianta inspirata de luat in calcul cu performante bune. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca functioneaza excelent. Este usor de racordat la butelie si fara o experienta in prealabil. Manualul cu care vine la pachet este foarte explicit. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu