Generator curent pe benzina Einhell TC_PG_35_E5 Review si Pareri

0
(0)

Einhell TC_PG_35_E5 este un model de generator de curent pe benizna pentru uz general ce poate fi o alternativa buna si pentru nevoile voastre. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti cateva informatii utile in continuare pentru a va putea forma o parere pertinenta.

Generatorul de curent Einhell TC_PG_35_E5 genereaza o putere continua de 2600 W si dispune de o putere maxima de 3100 W gratie motorului puternic si robust in patru timpi. Respecta reglementarile privind emisiile 5 asigurand ca motorul pe benzina in patru timpi racit cu aer sa produca emisii reduse. Pentru a transfera energia elecrtica catre dispozitivele terminale are nevoei de doua prize de 230 V, inclusiv un volmetru ce indica tensiunea.

Functia AVR – sistem de control automat al tensiunii, asigura o putere de iesire stabila. Dispune de doua roti mari si un maner cu balamale pentru transport facil. Include un rezervor de 15 litri care are un indicator practic al nivelului de umplere pentru functionare continua. Pentru utilizare de lunga durata, dispune de comutator de suprasarcina si nivel redus de ulei.

Totodata, prezinta o capacitate cilindrica de 208 cmc si o putere de 2600 W. Autonomia ajunge la 10.7 h. Dimensiunile dispozitivului sunt de 45.5 cm inaltime, 60.3 cm lungime si 47.5 cm latime avand o greutate de 42.1 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, generatorul de curent Einhell TC_PG_35_E5 este un dispozitiv practic si eficient, o alternativa ce merita luata in calcul. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ei si confirma faptul ca functioneaza in parametrii optimi. Sunt incantati de faptul ca porneste rapid si isi face treaba eficient. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu