Generator curent electric Ruris R-Power GE 1000 | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Ruris R-Power GE 1000 este un generator de curent electric monofazat potrivit pentru uz general cu sistem de pornire manuala. Poate fi o solutie excelenta in cazul penelor de curent sau chiar si in deplasari. Insa, pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile despre acest model.

Generatorul de curent electric Ruris R-Power GE 1000 prezinta panou de comanda si control faciil, ce nu necesita o anumita experienta in prealabil sau calificare. Este un produs modern, fiabil, realizat din materiale de calitate si dotat cu tehnologii moderne. Beneficiaza de cadru metalic si este prevazut cu motor in patru timpi cu o capacitate cilindrica de 130 cmc. Prezinta o putere de 3 CP, iar rezervor din dotare ofera o capacitate de 6 litri. Produsul functioneaza cu benzina si ofera o autonomie ce poate ajunge pana la 15 ore.

Verifica oferta de pret actuala

Puterea maxima este de 1100 W, iar puterea nominala de 1000 W. Ofera un mod de functionare sigur, fiind prevazut si cu functia de protectie la suprasarcina, prevenind astfel suprasolicitarea aparatului. De asemenea, dispune de o singura priza si de sistem de racire cu aer.

Dimensiunile aparatului sunt de 44 cm inaltime, 48 cm lungime si 38 cm latime, avand o greutate de 27 de kg.

Verifica si alta oferta de pret!

Asadar, generatorul de curent electric Ruris R-Power GE 1000 poate fi o solutie inspirata si eficienta ce asigura curent electric si in situatii delicate. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si declara ca a fost o alegere potrivita. Sustin ca este destul de silentios, foarte usor de pronit, arata bine si isi face treaba exact asa cum promite. Pana in acest moment nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu