Generator de curent Senci SC-8000E TOP Review si Pareri

0
(0)

Senci SC-8000E TOP este un generator de curent electric potrivit pentru uz casnic cu demaraj electric. Poate fi o solutie eficienta si pentru locuinta voastra, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Generatorul de curent Senci SC-8000E TOP este prevazut cu motor pe benzina in patru timpi, de 14 CP. Rezervorul din dotare ofera o autonomie de pana la 12 ore si jumatate la o sarcina de 50%. Include AVR – regulator de tensiune electronic ce protejeaza echipamentele electronice de fluctuatiile de tensiune. De asemenea, dispune si de protectie la suprasarcina, opreste automat generatorul pentru a evita posibilele avarii.

La nivelul panoului de control se afla afisajul ce indica numarul de ore de functionare, volmetru si frecventa. Dispune de senzor lipsa ulei cu avertizare luminoasa printr-un LED rosu cu oprire automata a motorului.

Generatorul vine la pachet cu kit roti si manere pentru transport. Inregistreaza o viteza maxima de 3000 de rotatii pe minut, include doua prize si face parte din clasa de protectie IP44.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 73 cm inaltime, 61 cm lungime si 55.6 cm cm  latime, avand o greutate de 88 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie, Senci SC-8000E TOP este un generator de curent bun ce poate face fata sarcinilor casnice. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca a fost o alegere inspirata sa opteze pentru acest model. Face fata tuturor consumatorilor din locuinta, porneste usor si nu au intampinat niciun fel de probleme. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu