Generator curent electric Könner&Söhnen KS 7000E ATS Review si Pareri

0
(0)

Könner&Söhnen KS 7000E ATS este un generator de curent electric foarte practic pentru uz casnic fiind un real ajutor. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

Generatorul de curent electric Könner&Söhnen KS 7000E ATS include unitate ATS care asigura pornirea automata in momentul intreruperii sursei principale de alimentare si oprirea generatorului in momentul revenirii acesteia. Dispozitivul include functia de intarziere la pornire si oprire, ceea ce asigura monitorizarea fluctualitatii tensiunii in retea. Astfel, permite furnizarea energiei de urgenta in mod automat, fara a supraveghea permanent.

Motorul fiabil german indeplineste toate standardele europene de calitate, inclusiv standardul modern de mediu EURO V. De asemenea, motorul prezinta un numar de serie individual ce permite un contorl strict a calitatii productiei si serviciilor. Alternatorul cu bobinaj din cupru alaturi de motorul puternic asigura o exploatare durabila.

Mai mult decat atat, asigura un consum redus de combustibil si prezinta pornire automata, electrica si manuala. Rezervorul generos de combustibil ofera o autonomie de 17 ore. Sistemul inteligent de control a tensiunii AVR, intrerupatoarele automate la suprasarcina, protectia de nivel scazut pentru ulei si combustibil asigura o siguranta excelenta operatorului si echipamentului.

In plus, include display LED care afiseaza contorul cu orele de functionare, frecventa si tensiunea, facand posibila monitorizarea calitativa a functionarii generatorului si realizarea intretinerii tehnice la timp. Cadrul puternic din otel dispune de picioruse suporturi, sistem antivibratii si protectie anticoroziva.

Könner&Söhnen KS 7000E ATS este o solutie potrivita pentru situatii de urgenta sau in regim permanent pentru o casa, garaj, atelier sau ferma. Gratie puterii si functionalitatii sale ample, poate fi utilizat atat in scop privat, cat si in scop comercial. Automatizarea presupune furnizarea energiei in mod automat.

Dispozitivul este echipat cu motor in 4 timpi cu o capacitate cilindrica de 389 cmc. Are o putere de 13 CP si include doua prize, sistem de racire cu aer si o viteza maxima de 3000 rpm. Capacitatea rezervorului pentru combustibil este de 25 de litri, iar aparatul face parte din clasa de protectie IP 23 M.

Dimensiunile aparatului sunt de 59 cm inaltime, 70 cm lungime si 54.5 cm latime avand o greutate de 76 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, daca sunteti in cautarea unui generator de curent electric bun, Könner&Söhnen KS 7000E ATS ar putea fi o alternativa inspirata. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca au facut o alegere potrivita nevoilor sale. Sustin ca este un produs de calitate, conform asteptarilor sale, a fost usor de instalat si este foarte parctic. In ansamblu isi face excelent treaba si nu au ce sa ii reproseze, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu