Generator curent, Stager FD 6500E Review si Pareri utile

0
(0)

Stager FD 6500E este un generator de curent electric potrivit pentru uz casnic, ce functioneaza pe benzina. Asigura un mod de operare eficient, dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare  materialul pe care l-am pregatit.

Generatorul de curent Stager FD 6500E este prevazut cu un motor de 13 CP in patru timpi ce inregistreaza o putere  nominala de 5 kW si o putere maxima de 5.5 kW. Capacitatea cilindrica este de 389 cmc si obtine o turatie nominala de 3000 de rotatii pe minut. Capacitatea baii de ulei este de 1.1 litri si functioneaza cu ulei tip SAE10W-40, 15W-40. Functioneaza cu benzina fara plumb, iar capacitatea rezervorului din dotare este de 25 de litri.

Ofera un mod de operare sigur beneficiind de sistemul de reglare tensiune AVR. Dispune de sistem de pornire automata sau manuala si prezinta o autonomie de 8 ore de functionare continua.

Pune la dispozitie doua prize monofazate 16A cu grad de protectie IP44, contor frecventa, tensiune si ore de functionare, LED de avertizare pentru lipsa ulei, siguranta termica si iesire curent continuu 12V8A. Pachetul include bateria, cadrul de protectie, maner si roti, prot chei cu cheie bujie, surubelnita stea, cheie 10-12, doua stechere monofazate si manual in limba romana.

Se recomanda pornirea manuala a generatorului o data pe luna si sa functioneze 30 de  minute. De asemenea, este recomandata si schimbarea combustibilului la fiecare 304 luni mai ales daca generatorul nu a fost folosit in perioada respectiva.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 59.5 cm inaltime, 72 cm lungime si 54 cm latime, avand o greutate de 86 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui generator de curet bun pentru uz casnic, Stager FD 6500E ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt multumiti de el si aprecaiza faptul ca este izolat fonic foarte bine, beneficiaza de protectie impotriva umiditatii si este usor de instalat, legarea in circuit realizandu-se foarte simplu. Il recomanda, astfel, mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu