Generator curent electric monofazat Könner&Söhnen KS2900 Review si Pareri

0
(0)

Könner&Söhnen KS2900 este un generator de curent electric monofazat, portabil, ideal pentru utilizare rezidentiala. Poate fi o alegere potrivita pentru alimentarea unei case, cabane ori a unui atelier. Ofera funciti de baza ce nu compromit performantele echipamentului. In plus, dimensiunea compacta si greutatea redusa extind domeniul de aplicare fiind usor de transportat.

Generatorul de curent electric Könner&Söhnen KS2900 este prevazut cu un motor fiabil, care a fost supus mai mult ore de testari pe mai multe niveluri, garantand astfel o buna fiabilitate. De asemenea, indeplineste toate standardele eurpene de calitate, inclusiv standardul modern de mediu EURO V.

Generatorul ofera sistem de pornire foarte usoara pentru a porni usor si rapid motorul, fara prea mare efort. Modelele mai puternice sunt prevazute cu un sistem de pornire electrica.

Panoul de control va permite sa controlati foarte usor dispozitivul. Include un ecran modern LED ce afiseaza contorul de ore, frecventa si tensiunea, include pornirea electrica, intrerupatorul de urgenta, senzorul de nivel scazut al uleiului, bornele, terminalele si altele. De asemenea, generatorul este dotat cu rezevor de combustibil din otel avand o capacitate de 15 litri prelungind durata de functionare fara realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai facila.

Könner&Söhnen KS2900 este echipat si cu talpi din cauciuc pentru reducerea vibratiilor. Mai mult decat atat, acestea vor preveni si deteriorarea suprafetei unde este amplasat, iar carcasa acestuia nu se va zgaria.

Aparatul include motor in 4 timpi cu o capacitate cilindrica de 196 cmc. Are o putere de 6.5 CP si prezinta doua prize. Atinge o viteza maxima de 3000 de rotatii pe minut.

Dimensiunile aparatului sunt de 44 cm inaltime, 58 cm lungime si 43 cm latime avand o greutate de 41.5 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie, Könner&Söhnen KS2900 este un generator de curent electric monofazat foarte bun pentru uz casnic de care cumparatorii au fost multumiti. Acestia declara ca este realizat din materiale de calitate, rezistente, functioneaza eficient si ofera o putere constanta. Face fata excelent conditiilor din locuinta, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu