Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN1000, 1000 W cu stabilizator de tensiune, Benzina, Autonomie 9 h | Review detaliat

0
(0)

Steinhaus PRO-GEN1000 este un generator de curent electric care s-a dovedit a fi de mare folosi in multe situatii, fie ca este vorba despre caderi de tensiune ori alimentare insuficienta cu curent electric. Aceste neplaceri pot fi gestionate mai usor atunci cand aveti la dispozitie un generator de curent electric bun, iar partea si mai interesanta este ca il puteti folosi si in deplasari ori case de vacanta. In plus, puteti folosi dispozitivul aproape oriunde in interiorul cladirilor sau incaperilor.

Generatorul de curent electric Steinhaus PRO-GEN1000 pune la dispozitie o autonomie de noua ore si este prevazut cu un rezervor pentru combustibil de sase litri, fiind alimentat cu benzina. Produsul este actionat de un motor in patru timp de inalta calitate si dispune de intrerupator cu protectie impotriva suprasarcinii.

Prezinta priza de 230 V pentru curent alternativ ~50Hz si priza de 12 V pentru curent continuu 4,2A, volmetru si reglare automata a tensiunii.

Mai mult decat atat, generatorul Steinhaus este prevazut cu sistem de pornire manuala si beneficiaza de protectie lipsa presiune ulei, dar si protectie impotriva umezelii, ceea ce il face un produs sigur si rezistent in timp. Prezinta structura cu cadru metalic, are o capcitate cilindrica de93 mc si o putere de 3.5 CP. Puterea maxima este de 1000 W, iar cea nominala de 900 W.

Dimensiunile generatorului sunt de 40 cm inaltime, 49 cm lungime si 39 cm latime, avand o greutate de 23.5 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, generatorul Steinhaus PRO-GEN1000 poate fi o alegere potrivita si pentru nevoile voastre care se bucura de multe aprecieri in randul cumparatorilor. Acestia sustin ca este un dispozitiv foarte bun care functioneaza excelent, usor de manevrat si nu foarte galagios. De asemenea, fiind destul de mic, poate fi mutat cu usurinta, iar la nevoie, se dovedeste a fi ajutorul de nadejde. Nu au ce sa ii reproseze pana la acest moment, motiv pentru care il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu