Generator curent electric Senci SC-9000 E-LITE | Review si Pareri utile

0
(0)

Senci SC-9000 E-LITE este un generator de curent electric portabil cu alimentare pe benzina care poate fi folosit atat pentru uz rezidential, cat si pentru uz comercial. Este un model monofazat cu pornire electrica si cadru metalic prevazut cu roti.

Generatorul de curent electric Senci SC-9000 E-LITE este echipat cu motor in 4 timpi si capacitate cilindrica de 459 mc. Prezinta o putere de 7.5 kW si pune la dispozitie doua prize. Viteza maxima inregistrata este de 3000 de rotatii pe minut si face parte din clasa de protectie IP 44.

Autonomia pe care o poate obtine este de 10 ore si jumatate, iar capacitatea rezevorului este de 25 de litri. Beneficiaza de sisteme de protectie inteligente, iar in acest context, amintim de senzorul de supra-sarcina cu auto-oprire, alerta nivelului scazut de ulei cu oprire automata a motorului, toate acestea protejand atat produsul impotriva defectiunilor, dar si utilizatorul de eventuale incidente nedorite. In plus, este prezent si regulatorul de tensiune AVR.

Panoul de control este rezistent la ploaie si praf, iar generatorul presupune un mod de functionare silentios, dar si prietenos cu mediul.

Senci este o companie fondata in Chongqing, China in anul 1990. Este recunoscuta pentru productia de generatoare si alternatoare pentru uz casnic sau comercial, remarcandu-se prin calitatea produselor oferite. Prodcutia Senci este impartita inopt fabrici plus o hala pentru import si export. In plus, Senci mai produse si motopompe, echipamente de spalat sub presiune, motoare termice pe benzina si alte piese de schimb. Produsele sale sunt disponibile in peste 50 de tari din intreaga lume

Dimensiunile generatorului Senci SC-9000 E-LITE sunt de 68.6 cm inaltime, 55 cm lungime si 52.6 cm latime, avand o greutate de 90 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui generator de curent electric bun, atunci Senci SC-9000 E-LITE ar putea fi o varianta pe care o puteti lua in considerare cu incredere. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca este un produs excelent, usor de lucrat cu el, care se descurca impecabil in raport cu neovile pe care  le au. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu