Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN5500 | Review si Pareri utile

0
(0)

Steinhaus PRO-GEN5500 este un generator de curent electric excelent pentru situatiile in care apar caderi de tensiune sau alimentare insuficienta cu curent electric, fiind o solutie practica si la indemana oricui. Echipamentul poate fi folosit aproape oriunde in exteriorul incaperilor si cladirilor oferind siguranta si eficienta.

Generatorul Steinhaus PRO-GEN5500 prezinta o putere maxima de 5500 W si o putere continua de 5000 W si beneficiaza sistem de pornire pe baza de demmaror cu sfoara. Este prevazut cu un rezervor de 25 de litri care poate asigura o functionare continua timp de 11 ore. Generatorul este actionat de un motor in patru timpi de inalta calitate si prezinta intreruptor cu protectie la suprasarcina.

Generatorul Steinhaus este un model ce functioneaza cu benzina fara plumb, prezinta cadru metalic si protectie la suprasrcina, protectie lipsa presiune ulei, respectic regulator automat de tensiune, oferind astfel un mod de functionare sigur. Beneficiaza de certificare EURO V, iar inainte de a pune in functiune dispozitivul, este nevoie sa adaugati ulei de motor 10W30.

Capacitatea cilindrica a motorului este de 389 cmc si prezinta doua prize, respectiv doua borne. Face parte din clasa de protectie IP23M si inregistreaza un nivel al zgomotului de pana la 97 dB.

Dimensiunile aparatului sunt de 54.5 cm inaltime, 68 cm lungime si 51 cm latime, avand o greutate de 71.5 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie,  Steinhaus PRO-GEN5500 este o alternativa foarte buna de generator de curent electric pentru uz casnic care a primit feedback excelent din partea cumparatorilor. Acestia sustin ca dispozitivul in discutie a fost o alegere inspirata pentru nevoile lor, le place faptul ca porneste imediat, fara efort, iar autonomia oferita este foarte buna. Nu au ce sa ii reproseze, nici macar cei care il folosesc destul de mult, motiv pentru care il recomanda si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu