Generator curent Könner & Söhnen KS 3000G Review si Pareri pertinente

0
(0)

Könner & Söhnen KS 3000G este un generator de curent electric ce functioneaza pe baza de benzina asigurand un mod de operare sigur si eficient. Daca este o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

Generatorul de curent Könner & Söhnen KS 3000G este dotat cu motor german Konner & Sohnen foarte fiabil si puternic, ce indeplineste standardele europene de calitate, inclusiv standardul modern de mediu EURO V. Acest motor prezinta un numar de serie individual ce ofera control bun al calitatii productiei si service-ului. Alternatorul cu bobinaj din cupru impreuna cu motorul puternic garanteaza o functionare indelungata.

Sistemul de alimentare cu combustibil dual poate i utilizat atat pe benzina, cat si pe gaz. Asigura performante ridicate, cresterea duratei de viata a motorului, funtionare stabila, economii de combustibil, dar si reducerea emisiilor de esapament. In plus, pachetul include tot ce este necesar pentru utilizarea gazului pe post de combustibil: furtun de conectare la cilindrul de gaz de 1.5 metri pentru o conexiune comoda, reductor incorporat pentru alimentarea cu gaz in timpul functionarii motorului prevenind scurgerile si oprind alimnetarea cu gaz la oprirea generatorului si pentru o fiabilitate ridicata a conductei de gaz, pe furtun se afla un reductor suplimentar ce se fixeaza la butelie, asigruand reducerea presiunii si eliminarea posibilitatii supraincarcarii conexiunii de gaz.

Könner & Söhnen KS 3000G prezinta sistem de pornire usoara Easy Start ce permite lansarea foarte facila a generatorului, rezervor combustibil marit cu senzor de nivel, sistem inteligent de control al tensiunii AVR, intrerupatoare automate la suprasarcina si protecite nivel scazut de ulei.

Panoul de control cu display LED afiseza orele de functionare, frecventa si tensiunea, putnad monitoriza calitativ functionarea generatorului si realizarea intretinerii tehnice la timp.

Gratie dimensiunilor si greutatii reduse, generatorul poate fi utilizat atat in camping, cat si in activitati in aer liber, respectiv constructii sau servicii rutiere. Motorul este eco friendly, gazul fiind un combustibil mai ecologic decat benzina. Rezervorul este realizat din otel si ofera o capacitate mare, ceea ce prelungeste durata de functionare a generatorului fara a fi necesarea realimentarea, autonomia acestuia ajungand la 15 ore. De asemenea, include amortizoare pentru reducerea vibratiilor, generaoturl fiind dotat cu talpi din cauciuc pentru reducerea vibratiilor. In plus, suporturile de cauciuc previn deteriorarea suprafetei unde este amplasat.

Dimensiunile produsului sunt de 48.5 cm inaltime, 61 cm lungime si 45.5 cm latime, avand o greutate de 45 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui generator de curent electric bun, Könner & Söhnen KS 3000G ar putea fi o varianta de luat in considerare. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca modul de utilizare este destul de intuitiv, iar pornirea se realizeaza destul de usor. L-au folosit atat acasa, cat si in vacante si excursii si pot confirma ca se descurca excelent. Il recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu