Generator curent Gospodarul Profesionist GP 3500 | Review si Recomandari

0
(0)

Gospodarul Profesionist GP 3500 este un generator de curent electric monofazat cu benzina ce ofera o autonomie buna si consum redus. Daca este o alternativa  inspirata si pentru ceea ce aveti nevoie ramane sa decideti pana la finalul articolului unde va vom prezenta cele mai importante informatii tehnice.

Generatorul de curent Gospodarul Profesionist GP 3500 este prevazut cu un motor de 7 CP, foarte fiabil si usor de intretinut, ce asigura rezultate bune in timp. Prezinta o putere de 2800 W ce permite conectarea mai multor dispozitive la retea – becuri, televizoare, hidrofor, calculator si asa mai departe.

Este un model portabil, prevazut cu cadru metalic, ce pune la dispoziite o capacitate de 15 ore. Dispune de doua prize si este prevazut cu un rezevor cu capacitatea de 15 litri. De asemenea, beneficiaza de sistem de protectie la suprasarcina astfel ca devine un aparat sigur de folosit. In plus, este prevazut si cu senzor de ulei ce nu permite functionarea generatorului in cazul in care nivelul acestuia este prea scazut sau, pur si simplu, ati uitat sa adaugati ulei.

Vezi detalii si oferta de pret

Generatorul de curent Gospodarul Profesionist GP 3500 este o solutie eficienta pentru cei ce au nevoie de o solutie de rezerva care sa le asigure curent electric si in cazul unei eventuale pene sau chiar in deplasari. Cumparatorii sunt multumiti de acest model si sustin ca spre deosebire de alte generatoare este, in primul rand, mult mai silentios. De asemenea, functioneaza foarte bine, consuma putin si asigura o autonomie foarte buna. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu