Generator curent electric Senci SC1250E Lite | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Senci SC1250E Lite este un generator electric monofazat, portabil, pe baza de benzina ce asigura performante bune chiar si dupa 12 ore de functionare continua. Este o solutie eficienta care va poate genera curent electric si in situatii de urgenta, asigurand un consum mic.

Generatorul de curent electric Senci SC1250E Lite functioneaza cu benzina si este prevazut cu structura pe cadru metalic si motor in 4 timpi avand o capacitate cilindrica de 98 cmc. Prezinta o putere de 1000 W si dispune de doua prize si o borna. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 1000 de rotatii pe minut si dispune de sistem de racire cu aer.

Este un dispozitiv destul de silentios comparativ cu alte modele, prietenos cu mediu ce dispune de regulator de tensiune AVR,s enzor de suprasarcina auto- oprire, da rsi alerta nivel ulei scazut cu oprire automata a motorului. Astfel, asigura un mod de functionare sigur si performante excelente chair si dupa 12 ore de funcitonare continua. Panoul de control este rezistent la ploaie si praf, aparatul facand parte din clasa de protectie IP44. Capacitatea rezorvorului din dotare este de 6 litri, iar dimensiunile dispozitivului sunt de 45 cm inaltime, 51 cm lungime si 39 cm latime, avand o greutate de 26 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie, generatorul de curent electric Senci SC1250E Lite este un dispozitiv bun care asigura un mod de functionare eficient si economic. Cumparatorii confirma acest lucru si se declara foarte incantati de el. Electrocasnicele funcitoneaza excelent, aparatul inregistreaza un consum mic, iar pornirea lui este foarte usoara. Sunt de parere ca au facut o alegere neasteptat de buna, unii sustinand chiar ca le-a depasit asteptarile, considerand raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu