Generator curent electric Senci SC-3500E Lite | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Senci SC-3500E Lite este un generator de curent electric potrivit pentru uz casnic ocazional sau in deplasari, fiind un model portabil pe baza de benzina. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in continuare.

Generatorul de curent electric Senci SC-3500E Lite este dotat cu un motor in patru timpi cu capacitate cilindrica de 208 mc. Prezinta o putere de 3100 W si detine doua prize. Capacitatea rezervorului din dotare este de 15 litri, iar generatorul pune la dispozitie o autonomie de aproximativ 12 ore si jumatate. Dispune de sistem de racire cu aer si prezinta clasa de protectie Ip44. Mai mult decat atat, este prevazut cu sistem de proteccite la suprasarcina, dar si sistem de protectie impotriva lipsei presiune ulei.

Generatorul Senci este un produs de calitate foarte buna, echipat cu filtru de aer nou, mai mic ce reduce consumul de ulei. Este prezent si regulatorul de tensiune AVR, fiind o solutie sigura pentru uz casnic. In plus, panoul de control este rezistent impotriva ploii si prafului, iar produsul in sine este silentios si prietenos cu mediul inconjurator.

Viteza maxima atinsa este de 3000 rotatii pe minut, iar nivel maxim de zgomot inregistrat este de 95 dB.

Produsul masoara 50 cm inaltime, 62.5 cm lungime si 48 cm latime, avand o greutate de 48 de kg.

Senci este un brand lansat in Chongqing, China, in anul 1990. Este specializata pe productia de generatoare si alternatoare destinate uzului casnic sau chiar comercial. Senci este impartita in opt fabrici plus o hala pentru import si export. Toate echipamentele sale sunt patentate esi purtatoar ede drepturi de autor, in conformitate cu ISO9001:2008.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, daca sunteti in cautarea unui generator pentru uz casnic bun, Senci SC-3500E Lite ar putea fi o varianta de luat in considerare. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si sustin ca functioneaza excelent, asa cum de altfel, se si asteptau, autonomia este suficient de mare, iar produsul mai silentios decat alte modele. Considera ca isi merita banii, iar raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu