Generator curent Hecht GG 10000 | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Hecht GG 10000 este un generator de curent electric stabil si destul de silentios prevazut cu doua prize de 230 V / standard 50 Hz si o priza de 400 V / 50 H. Daca este o solutie potrivita pentru ceea aveti nevoie ramane sa descoperiti in continuare.

Generatorul de curent electric Hecht GG 10000 este prevazut cu un panou ce permite o tensiune de iesire de curent continuu de 12 V, ce poate fi utilizata, spre exemplu pentru incarcarea bateriilor plumb acid. Cele doua prize de 230 V pot fi folosite pentru furnizarea de sarcini monofazate standard, iar priza trifazica de 400 V este eficienta in special pentr dispozitivele cu motoare trifazate prevazute cu putere mare.

Generatorul prezinta o putere maixma de 7000 W, spre exemplu, pentru pornirea motoarelor, iar in mod constant poate functiona la o putere de maxim 6500 W. Totodata, aparatul este dotat cu AVR, regulator automat de tensiune.

Produsul in discutie dispune de starter electic, pentru ca rotirea sa se poata face prin rotirea cheii in contact, precum in cazul autovehiculelor. Daca baterie este descarcata, tragerea manuala pentru pornire se activeaza.

Panoul central prezinta un cadru tubular din otel prevazut cu carucior si maner inclinat. Ajuta la manipularea usoara a masinii de 98 kg. Astfel, aparatul poate fi folosit ca sursa de energie pentru clatiri sau ca sursa de alimentare de rezerva pentru partea electrica centrala de incalzire, in timpul unei pene de curent.

Hecht GG 10000 este dotat cu un motor de 12 CP, pe benzina cu patru timpi si un cilindru, avand o capacitate cilindrica de 459 mc. Functioneaza pe baza de benzina fara plumb si ofera o capacitate a rezervorului de 25 litri.

Dimensiunile acestuia sunt de 71 x 53.6 x 60 cm, avand o greutate de 102 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, Hecht GG 10000 este o solutie eficienta pentru cei care au nevoie de un generator de curent bun, de care cumparatorii sunt multumiti. Acestia declara ca aparatul functioneaza in parametri optimi, este destul de silentos si stabil, exact ceea ce aveau nevoie in gospodaria lor. Il recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu