Generator curent electric Könner&Söhnen KS 7000 | Review si Recomandari

0
(0)

Könner&Söhnen KS 7000 este un generator de curent electric monofazat, portabil, potrivit atat pentru uz rezidential, cat si pentru uz comercial. Ofera o autonomie buna, dar si un mod de functionare sigur, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza.

Generatorul de curent electric Könner&Söhnen KS 7000 este echipat cu un motor fiabil ce indeplineste toate standardele europene de calitate, avand un numar de serie individual ce permite controlul strict a calitatii productiei si serviciilor. Totodata, alternatorul cu bobinaj din cupru alaturi de motorul puternic asigura o exploatare de durata.

Produsul beneficiaza de sistem de pornire Easy Start ce asigura o lansare usoara a generatorului si este prevazut cu au autonomie de 17 ore. Sistemul inteligent de control a tensiunii AVR impreuna cu intrerupatoarele automate la suprasarcina, protectiile impotriva nivelului scazut de eulei si combustibil asigura un mod de functionare sigur.

Panoul prevazut cu display LED afiseaza contorul de ore de functionare, frecventa si tensiunea, pentru o monitorizare calitativa a functionarii generatorului. Dispune si de cadru rezistent din otel cu picioruse suporturi, sistem antivibratii si portectie anticoroziva.

Könner&Söhnen KS 7000 este echipat cu motor in 4 timpi si prezinta o capacitate cilindrica de 389 mc. Pune la dispozitie doua prize si este prevazut cu sistem de racire cu aer si clasa de protectie IP 23 M. Capacitatea rezervorului din dotare este de 25 de litri.

Dimensiunile produsului sunt de 55 cm inaltime, 68 cm lungime si 54.5 cm latime, avand o greutate de 69.2 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Prin urmare, generatorul de curent electric Könner&Söhnen KS 7000 poate fi o solutie inspirata pentru situatiile de urgenta sau chiar pentru excursii ce asigura un mod de functionar eficient si sigur. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca produsul in cauza este in concordanta cu nevoile si asteptarile sale. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu