Generator curent tip inverter KS BASIC, KSB 22i S Review si Pareri

0
(0)

Generatorul de curent KS BASIC KSB 22i S este un model portabil pentru uz general ce functioneaza pe baza de benzina. Poate fi o alegere potrivita pentru indeplinirea sarcinilor casnice, insa pentru inceput, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Generatorul KS BASIC KSB 22i S include unitatea electronica incorporata cu concrolor prin microprocesor ce monitorizeaza functionarea generatorului, asigurand o valoare a frecventei de 50 Hz si tensiune de 230 V pentru funcitonare fiabila a echipamentelor sensibile la energie. Carcasa este izolata fonic, ceea ce asigura un nivel redus de zgomot, timp in care ofera o utilizare confortabila si transport facil.

Este dotat cu motor fiabil, marca germana Konner Sohnen ce indeplineste toate stanardele europene de calitate inclusiv cel de mediu modern Euro V. Modul Economy va ajuta sa reduceti consumul de combustibil cu pana la 50%.

Dispozitivul este dotat cu controlor ai tuturor indicatorilor cheie ai starii de lucru si anume: protectie impotriva suprasarcinii si scurtcircuit, oprire automata la nivel scazut ulei, senzor nivel combustibil. Dispune de o mufa pentru conectarea in paralel a generatoarelor utilizand cablu KSB PC-1 TM KS Basic. Totodata, puteti dubla puterea de iesire conectand doua generatoare de tip invertor impreuna.

KS BASIC KSB 22i S este dotat cu motor KSB 100i, pe benzina in patru timpi cu o capacitate cilindrica de79.7 cmc. Puterea motorului este de 2.7 CP, iar rezervorul pentru benzina are o capacitate de 4 litri. Inregistreaza o putere maxima de 2 kW si o putere nominala de 1.8 kW

Dimensiunile compacte si greutatea redusa a produsului va permit sa extindeti domeniul de exploatare. Beneficiaza si de un maner pentru transport mai facil. Puteti conecta aparate electrocasnice sensibile in locuri unde nu exista o sursa de alimentare centrala. Produsul masoara 32 cm ianltime, 54 cm lungime si 49 cm latime avand o greutate de 21 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, daca sunteti in cautarea unui generator de curent pentru uz casnic, KS BASIC KSB 22i S ar putea fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile sale au facut o alegere corecta. Produsul este comapct, usor de folosit si isi face treaba excelent. Cum nu au ce sa ii reproseze, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu