Generator curent 8.0 kW Könner & Söhnen KS10000E | Review si Recomandari

0
(0)

Könner & Söhnen KS10000E este un generator de curent electric monofazat ce beneficiaza de sisteme de protectie pentru o utilizare sigura, timp in care ofera si o autonomie buna. Daca este varianta optima si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Generatorul de curent electric Könner & Söhnen KS10000E este prevazut cu sistem de pornire electrica ce permite lansarea generatorului fara a depune efort fizic considerabil. Rezervorul de combustibil  de 25 de litri asigura o autonomie de pana la 15 ore. De asemenea, beneficiaza de sistem inteligent de control al tensiunii AVR, protectii automate la suprasarcina, protectie nivel scazut de ulei si combustibil ce garanteaza siguranta operatorului, dar si a echipamentului.

Puteti conecta la generator chiar si un invertor de sudura de maxim 200A. Asigura un consum redus de combustibil, iar panoul de control cu display LED ofera informatii referitoare la orele de functionare, frecventa si tenisunea, monitorizand astfel modul de functionare al aparatului, pentru a realizarea intretinerea tehnica la timp.

In acelasi timp, prezinta un cadru puternic din otel cu picioruse suporturi, sistem antivibratii si protectie anticoroziva. Bateria poate fi  reincarcata si in timpul functionarii generatorului.

Könner & Söhnen KS10000E este un generator pe benzina care se dintinge prin tehnologiile implementate si eficienta sa. Poate fi folosit pentru casa, garaj, atelier sau ferma. Este un produs proiectat in Germania ce corespunde standardelor internationale de calitate si protectie a mediului. Este echipat cu motor K&S, care a fost supus multe ore la incercari si testari pe mai multe niveluri, asigurandu-va astfel un produs fiabil. Motorul indeplineste toate standardele europene de calitate, chiar si cel modern de mediu EURO V.

Panoul de control care este unul foarte ergonomic a fost amplasat strategic pentru un acces facil. De asemnea, permite controlarea cu usurinta a acestuia, la nivelul sau regasind si sistemul d epornire electrica, intrerupatorul de urgenta, senzorul de nivel scazut al uneiului, bornele, terminalele si multe altele.

Alternatorul din dotare este realizat din cupru si este prevazut cu bobinaj. Poate rezista la sarcini maxime fara a se deteriora, asigurand o functionare fiabila pe termen lung a grupului electrogen. Rezervorul este fabricat din otel, iar capacitatea generoasa prelungeste durata de functionare al produsului fara sa fie nevoie de realimnetare. In plus, indicatorul de nivel de combustibil se afla la nivelul rezervorului si veti sti cand are nevoie de reincarcare.

Amortizoarele pentru reducerea vibratiilor ajuta la un mod de functionare mai silentios si mai placut pentru utilizator. Gratie suporturilor de cauciuc, generatorul nu va deteriora suprafata pe care e amplasat, iar carcasa nu se va zgaria.

Könner & Söhnen KS10000E vine la pachet cu manual de utilizare, cheie bujie, doua chei de pornire electrica, patru picioruse suporturi, doua capace izolare din cauciuc si patru suruburi de fixare M6. Este dotat cu motor in 4 timpi cu putere de 18 cp, dispune de doua prize si prezinta o capacitate cilindrica de 440 cmc. Viteza maxima atinsa este de 3000 de rotatii pe minut. Face parte din clasa de protectie IP 23 M, oferind un mod de functionare sigur.

Dimensiunile generatorului sunt de 59 cm inaltime, 70 cm lungime si 54.5 cm latime avand o greutate de 85.5 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

In concluzie, generatorul de curent Könner & Söhnen KS10000E este o solutie buna pentru orice locuinta oferind un bun randament si siguranta n utilizare. Cumparatorii s-au declarat multumiti de alegerea facuta si susitn ca este un produs de calitate, ce corespunde descrierii si cu care isi fac treaba excelent. Il recomanda si altor persoane si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu