Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN3150 | Review si Pareri utile

0
(0)

Steinhaus PRO-GEN3150 este un generator de curent electric monofazat pe baza de benzina potrivit pentru uz general. Ofera un mod de functionare economic si sigur, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Generatorul de curent electric Steinhaus PRO-GEN3150 poate fi o solutie eficienta in zonele in care caderile de tensiune sau alimentarea insuficienta reprezinta o reala problema. Echipamentul poate fi folosit aproape oriunde, in exteriorul incaperilor si cladirilor, fiind o alterantiva excelenta atunci cand este necesar.

Prezinta o putere maxima de 3150 W si o putere continua de 3100 W. Prezinta sistem de pornire pe baza de demaror cu sfoara, iar rezervorul din dotare ofera o capacitate de 15 litri, ceea ce poate asigura o functionare continua aproximativ 9.8 ore. Este acitonat de motor in patru timpi de inalta calitate si prezinta intrerupator de protectie la suprasarcina.

Generatorul Steinhaus PRO-GEN3150 este prevazut cu doua prize de 230 V pentru curent alternativ si priza de 12 V pentru curent continuu 8,3A. Necesita alimentare cu benzina fara plumb si ofera siguranta impotriva functionarii fara ulei, dar si sistem de reglare automata a tensiunii, astfel ca discutam despre un produs sigur si fiabil.

Dispozitivul prezinta cadru metalic, iar motorul dispune de o capacitate cilindrica de 212 cmc, avand o putere de 7 CP. Prezinta doua prize, doua borne si sistem de racire cu aer. Face parte din clasa de protecite IP23M.

Dimensiunile acestuia sunt de 44.5 cm inaltime, 60.5 cm lungime si 44.5 cm latime, avand o greutate de 43 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, daca sunteti in cautarea unui generator de curent electric bun pentru uz casnic, atunci Steinhaus PRO-GEN3150 ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de produs si sustin ca functioneaza in parametrii optimi, este usor de pornit si inregistreaza un consum bun. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru aceasta varianta pe care o recomanda si altor utilizatori, apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu