Generator curent electric Könner&Söhnen KS 3000E | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Könner&Söhnen KS 3000E este un model de generator de curent electric monofazat cu sisteme de protectie pentru o utilizare sigura. Poate fi o optiune interesanta de luat in considerare, dar nu inainte de a afla cateva informatii utile.

Generatorul Könner&Söhnen KS 3000E este un produs fiabil si puternic in conformitate cu standardul EURO V. Dispune de motor K&S cu numar de serie individual ce permite un control excelent al calotatii service-ului. Alternatorul cu bobinaj din cupru asiugra o exploarare durabila, iar pornirea electrica permite lansarea generatorului fara efort din partea utilizatorului.

Este dotat cu rezervor de combustibil cu capacitate marita si senzor de nivel scazut. Totodata, sistemul inteligent de control al tensiunii AVR, intrerupatoarele automate la suprasarcina si sistemul de detectare al nivelului rdus de ulei asigura o functionare sigura produsului, dar si o buna durabilitate in timp.

De asemenea, beneficiaza de panoulde control cu LED display ce afiseaza congtorul de ore de lucru, frecventa si tensiunea, ceea ce permite controlarea calitativa a functionarii generatorului si realizarea intretinerii tehnice la timp.

Cadrul este realizat din otel cu picioruse suport si sistem antivibratii, precum si protectia anti-coroziva. Puteti folosi acest generator pentru alimentarea cu energie electrica de urgenta a unei case, garaj, atelier sau chiar in vacante. Este echipat cu motor in patru timpi si prezinta o capacitate cilindrica de 208 mc. Detine doua prize, sistem de racire cu aer si poate atinge o viteza maxima de 3000 de rotatii pe minut. Face parte din clasa de protectie IP23 M, iar nivelul de zgomot inregistrat este cuprins intre 69 si 94 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 48.5 cm inaltime, 61 cm lungime si 45.5 cm latime, alaturi de o greutate de 46.1 kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui generator de curent electric bun pentru uz casnic sau ocazional, Könner&Söhnen KS 3000E  ar putea fi o varianta interesanta de luat in calcul. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de el si sustin ca este un produs de calitate, foarte economic si silentios, care functioneaza impecabil. Il recomanda si altor persoane si apreciaza raportul calitate/pret drept unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu