Generator curent electric Senci SC-4000 LITE | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Senci SC-4000 LITE  este un generator de curent electric portabil, monofazat cu pornire manuala ce poate deveni o solutie eficienta in situatii de urgenta sau in deplasari. Daca este o varianta buna si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

Generatorul Senci SC-4000 LITE poate fi folosit atat pentru uz rezidential, cat si pentru uz comercial. Este un model pe baza de benzina prevazut cu cadru metalic si protectie la suprasarcina, respectiv protectie lipsa presiune ulei.

Este echipat cu motor in 4 timp avand o capacitate cilindrica de 223 mc. Prezinta o putere de 3.8 kW si dispune de doua prize 230V 16A. Este prevazut cu sistem de racire cu aer si poate atinge o viteza de pana la 3000 de rotatii pe minut. Face parte din clasa de protectie IP44, asigurand un mod de functionare sigur. Panoul de contrl este rezistent la ploaie si praf.

Autonomia pe care o poate atinge este de 13 ore si jumatate. Rezervorul din dotare prezinta o capacitate de 15 litri.

Senci este o companie fondata in anul 1990 la Chongqing, China. Este specializata pe productia de generatoare si alternatoare de uz casnic sau comercial fiind recunoscute pentru calitatea pe care o ofera. Compania detine opt fabrici patentate si putatoare de drepturi de autor, produsele fiind conforme ISO9001:2008. Produsele Senci sunt distribuite in peste 50 de tari la nivel mondial.

Dimensiunile generatorului in discutie sunt de 62.5 cm inaltime, 51 cm lungime si 49 cm latime, avand o greutate de 50 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, generatorul de curent electric Senci SC-4000 LITE  poate fi o solutie eficienta, dar si foarte apreciata de cumparatori. Acestia sustin ca este in concordanta cu nevoile sale, oferind un mod de functionare silentios si eficient. Considera ca este o varianta ideala pentru penele de curent frecvente, dar si pentru deplasari. Il recomanda mai departe cu incredere si considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu