Generator curent electric Könner&Söhnen KSB 2800А Review si Pareri

0
(0)

Könner&Söhnen KSB 2800А este un generator de curent electric potrivit pentru uz general, ce vine la pachet cu un pret rezonabil. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Generatorul Könner&Söhnen KSB 2800А este prevazut cu un motor fiabil si economic gratie sistemului de supape OHV ce sporeste eficienta combustiei si imbunatateste echilibrul termic. Include sistem de pornire manuala foarte usoara si fara efort. Sistemul de control al nivelului de ulei previne deteriorarea motorului din cauza scurgerilor de ulei sau a lipsei acestuia.

Sistemul inteligent de stabilizare a tensiunii ajusteaza tensiunea de iesire a generatorului asigurand o valoare constanta de 230 V. In acelasi timp, include picioare de suport din cauciuc, astfel ca nu va exista posibilitatea zgarierii generatorului la vibratii si nu se deterioeaza suprafata pe care este amplasat. Alaturi de sistemul anti-vibratii de fixare a motorului si alternatorului pe cadru, asigura o stabilitate foarte mare in timpul functionarii.

Setul este prevazut cu doua stechere de 16 amperi pentru conectarea la priza. De asemenea, produsul include alternator cu bobinaj din aluminiu, panou de control ergonomic, volemetru analogic, comutator de urgenta la suprasarcina, manometru, regulator de tensiune integrat si manere elastice pentru transport.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, Könner&Söhnen KSB 2800А este un model excelent pentru alimentarea cu energie de urgenta pe termen scurt in scopuri casnice. Ofera o buna durabilitate, motoarele respecta toate standardele internationale si europene privind caliatea, eficienta si ecologia. Include motor in patru timpi cu o capacitate cilindrica de 196 cmc si o putere de 6.5 cp. Viteza maxima este de 3000 de rotatii pe minut si face parte din clasa de protectie IP 23 M. Capacitatea rezervorului este de 15 litri si asigura o autonomie de 12 ore. Dispozitivul masoara 45 cm inaltime, 60.5 cm lungime si 44.5 cm latime avand o greutate de 36 de kg.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu