Generator curent Raider RD-GG03, 5kW | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Raider RD-GG03 este un generator de curent electric pentru uz general, de tip stationar ce prezinta combustibil pe baza de benzina. Poate fi o alternativa de luat in considerare, dar mai intai, va propunem sa aflati toate informatiile necesare.

Generatorul de curent Raider RD-GG03 este un model monofazat cu pornire manuala, prevazut cu cadru metalic. Este echipat cu motor in patru timpi cu o capacitate cilindrica de 389 mc. Dispune de o borna si doua prize, sistem de racire cu aer si inregistreaza o viteza maxima de 3600 de rotatii pe minut.

Capacitatea rezervorului din dotare este de 25 de litri. Consumul in sarcina al generatorului este de 0.325 l/kWh. Tensiunea de iesire este de 12 V.

Printre avantajele acestuia amintim de nivelul de zgomot redus, constructia robusta si aprinderea electrica. De asemenea, beneficiaza si de amortizoare din cauciuc ce va ajuta la reducerea vibratiilor.

Autonomia poate ajunge pana la 15 ore, iar produsul face parte din clasa de protectie IP44.

Dimensiunile generatoriului sunt de 57 cm inaltime, 69 cm lungime si 52 cm latime avand o greutate de 87 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Masinile Raider sunt foarte populare si in industria constructiilor profesionale. Gama de scule electrice lansata poate satisface nevoile utilizatorilor, in functie de cerinte si nevoi. Modelul de generator in discutie poate fi folosit pentru utilizarea stationara in locuri care sunt complet lipsite de energie electrica si este potrivit pentru alimentarea cu enerige de urgenta a casutelor, caselor unifamiliale, birourilor mici sau santierelor.

Asadar, Raider RD-GG03 este un produs hobby pe care il puteti folosi in situatii de urgenta sau in vacante, ca sursa auxiliare de curent electric. Cumparatorii sunt multumiti de achizitia facuta si sustin ca au facut o alegere inspirata, fiindca produsul in cauza le satsiface nevoile, iar raportul calitate/pret este unul avantajos.

Descopera si alta oferta de pret!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu