Generator curent Raider RD-GG08 | Review si Recomandari

0
(0)

Raider RD-GG08 este un generator de curent electric cu combustibil pe benzina si sistem de aprindere manuala. Este porivit pentru uz general si este un model stationar.

Generatorul de curent Raider RD-GG08 este o model monofozat prevazut cu structura metalica si motor in 2 timpi cu capacitate cilindrica de 208 mc. Prezinta o putere de 2800 W si o viteza maxima de 3600 de rotatii pe minut.

Beneficiaza de sistem de stabilitate a tensiunii si este prevazut cu capacitatea de 15 litri. Consumul de combustibil este de 670 g/kWh. Poate alimenta iluminatul cu o putere totala de 450 W la incandescenta sau pana la 330 W la iluminare fluoresenta. In plus, are capacitatea de a alimenta unelte electrice cu consum de pana la 400 W.  Dispune de o mufa si doua iesiri.

Raider este un brand propriu al Euromaster Import – Export Ltd cunsocut pe piata din Bulgaria de 20 de ani. Produsele sale ofera o buan versatilitate fiind foarte populare atat in randul utilizatorilor casnici, cat is in ramurile industriei constructoare. Prezinta o gama larga de produse ce pot satisface orice fel de nevoi.

Vezi detalii si oferta de pret

Raider RD-GG08 este o solutie de generator de curent potrivit pentru deplasari si in situatii de urgenta la care puteti apela fara probleme. Clientii au ales acest produs in special pentru iesiri si vacante unde nu dispun de curent electric, iar acest produs ii salveaza. Pentru astfel de situatie il considera o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu