Generator curent Villager 3.0 kW VGP 3300 S | Review si Pareri obiective

0
(0)

Villager VGP 3300 S este un generator de curent electric monofazat portabil ce poate veni in ajutorul tau in situatii de urgenta sau chiar si in vacanta. Poate fi o alternativa foarte buna de luat in considerare, dar mai intai, va propunem sa aflati detaliile necesare.

Generatorul de curent Villager VGP 3300 S este un model prevazut cu combustibil pe baza de benzina cu pornire manuala si cadru metalic cu roti, ceea ce il face usor de transportat. Este dotat cu motor in patru timpi cu capacitate cilindrica 208 mc. Prezinta o putere de 3000 W si dispune de doua prize. Atinge o viteza maxima de 3600 de rotatii pe minut si este prevazut cu un rezervor cu capacitatea de 15 litri.

Autonomia pe care o poate atinge este de 15 ore. Totodata, este prevazut cu sistem de racire cu aer si sistem de reglare automata a tensiunii.

Villager este o companie fondata in anul 2005 devenind si unul dintre cele mai cunoscute si mai mari brand-uri de gradinarit si unelte electrice din Balcani. Scopul lor este acela de a ajunge unul dintre liderii din Europa de Sud-Est.

Dimensiunile generatorului in discutie sunt de 49.5 cm inaltime, 68.5 cm lungime si 49 cm latime, avand o greutate de 48 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Prin urmare, generatorul de curent electric Villager VGP 3300 S este o solutie excelenta care functioneaza foarte bine, lucru confirmat si de cumparatori. Acestia sustin ca isi face treaba ireprosabil, ofera autonomia promisa si reprezinta un real ajutor pentru nevoile sale. Il recomanda mai departe cu toata increderea si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu