Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN2900 | Review si Recomandari

0
(0)

Steinhaus PRO-GEN2900 este un generator de curnet electric cu benzina ce poate deveni o sursa de alimentare secundara, dar si o solutie excelenta in cazul unei pene de curent. Poate fi folosit aproape oriunde in exteriorul cladirilor, fiind o varianta practica si eficienta.

Generatorul de curent electric Steinhaus PRO-GEN2900 prezinta o putere maixma de alimentare de 2900 W si continua de 2600 W. Beneficiaza de sistem de pornire pe baza de demaror cu sfoara si dispune de rezevor cu capacitatea de 15 litri, asigruand astfel o functionare continua de pana la 10 ore. Prezinta motor in patru timpi de inalta calitate si intrerupator de protectie la suprasarcina.

Totodata, este dotat cu doua prize de 230 V pentru curent alternativ ~50Hz si priza de 12 V pentru curent continuu 8,3A. Generatorul trebuie alimentat cu benzina fara plumb. Ofera un mod de functionare sigur beneficiind de siguranta pentru deficitul de ulei, dar si reglare automata a tensiunii. De asemenea, este prevazut cu structura pe cadru metalic si face parte din clasa de protectie IP23M.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 44.5 cm inaltime, 60.5 cm lungime si 44.5 cm latime, avand o greutate de 40 de kg.

Vezi detalii si oferta de pret

Asadar, Steinhaus PRO-GEN2900 este un generator de curent electric foarte bun, ideal pentru uz casnic, care a primit feedback exclent din partea cumparatorilor. Concret, acestia sustin ca sunt multumiti de modul in care isi face treaba, este usor de pornit si ofera  o autonomie suficient de mare. Considera ca pentru uz casnic, este generatorul potrivit pe care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu